´╗┐ PlanJeBudget: Het hulpmiddel voor uw financiŰle overzicht

Over PlanJeBudget.nl

PlanJeBudget.nl is een hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in je financiële situatie. Door het actief bijhouden van je inkomsten en uitgaven kan je een duidelijk overzicht krijgen hoe je er financieel voor staat, waar je geld aan gespendeerd wordt en hoe je op bepaalde vlakken kan besparen.

Over PlanJeBudget De makers van PlanJeBudget gebruikten altijd een geschreven kasboek om de inkomsten en uitgaven te noteren. Dit kostte veel tijd aangezien niet alleen als met de hand moest worden opgeschreven, tevens moest ook alles nog handmatig worden berekend en nagerekend! Na dit enkele jaren zo volgehouden te hebben begon het toch te kriebelen om dit geheel veel makkelijk te maken. De eerste versie van PlanJeBudget was een feit.

Na veel verdere ontwikkeling en testen begon het systeem steeds uitgebreidere vormen aan te nemen. Veel mensen die er van hoorden gaven aan dat ze ook graag gebruik wilde maken van het systeem. Na enige tijd hebben we dan ook het systeem opengezet voor de buitenwereld en niet zonder succes! Na een eerste golf van gebruikers zien we nu elke dag dat nieuwe gebruikers zich aanmelden om het systeem te proberen.

Nog steeds krijgen we leuke complimenten van gebruikers en suggesties voor nieuwe toevoegingen aan de mogelijkheden. Dit geeft ons de stimulans om door te gaan met het ontwikkelen van PlanJeBudget en het toevoegen van nieuwe mogelijkheden.

Op dit moment bevat PlanJeBudget uiteraard al een groot aantal functies, hieronder zetten we er een aantal op een rij:

  • Altijd en overal toegang tot uw financiele overzichten!
  • Duidelijke financieel overzicht
  • Eenvoudig inkomsten en uitgaven toevoegen
  • Stel limieten op voor bepaalde categorieen
  • Bekijk visuele rapportages van inkomsten en uitgaven
  • Lees en deel tips

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!